Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Λέγεται έβδομη δόση ... χαζούλη!

Ο κύριος Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, άρχισε να σέρνει το χωρό της ... έβδομης δόσης!
Προφανώς λόγω ιδεολογικού και πολιτικού  παρελθόντος, δεν έχει εισχωρήσει στα υψηλά γραφεία από όπου οι ILLUMINATI ατενίζουν τους υπηκόους τους, αλλά είναι ακόμα σε ένα στάδιο δοκιμής από το οποίο πρέπει να αποδείξει ότι του αξίζει κάτι περισσότερο! Για το λόγο αυτό παίζει το ρόλο του "κακού μπάτσου"! Κάνει όλη τη "βρώμικη δουλειά" που λέει και το πόπολο!
Χθες λοιπόν,  ο πρώην "μαοϊκός" φοιτητής, πρώην "σοσιαλιστής" πολιτικός και πρώην "κεντροδεξιός σοσιαλδημοκράτης" Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, κουνώντας το δαχτυλάκι του καταπώς κάνουν όλοι οι πετυχημένοι αναρχοαριβίστες, προικοθήρες τιποτόφρονες, μας απείλησε ότι: "Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει η Ελλάδα από την ΟΝΕ"!
Βέβαια εμείς,  ως ευγενής λαός
δεν του απαντήσαμε με τη φράση:
"Στ΄αρχίδια μας μαλάκα! Έπρεπε να είχαμε κηρύξει στάση πληρωμών από τότε που βγήκε τα δυσλεξικό στο Καστελόριζο, για να μαζεύετε τώρα τα συντρίμια της παράγκας του Καραγκιόζη που φτιάξατε και θέλετε να θεωρείται σοβαρή "Ενωση", να δω τότε αν θα είχες λεφτά να κάνεις την αποτυχημένη εμφύτευση που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είσαι φαλακρός πάνω και κάτω από την επιφάνεια"!
Καλά κάναμε όμως και δεν του τα είπαμε αυτά, γιατί, είπαμε, ένας αναλώσιμος υπαλληλάκος είναι ο Χοσέ!
Μετά τη δήλωση Μπαρόζο, άρχισε το "καρότο και μαστίγιο"! -Σιόμπλε: "Να βοηθήσουμε την Ελλάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική"!
-Deutsche Bank: " Δεν αποκλείεται χρεωκοπία και έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη"!
-Δ.Ν.Τ.: "Χρειάζονται περισσότερες διαρθρωτικές αλλαγές"!
Σ΄αυτό το τελευταίο, όπως και στο να γίνει η Ελλάδα, δηλαδή το Κράτος, δηλαδή η παραγωγή της περισσότερο ανταγωνιστική δεν διαφωνούμε! Όμως ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει ότι θα γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί με το να κλέψουμε ακόμα 2-3 κατοστάρικα από το συνταξιούχο και να αφήσουμε τον ΟΣΕ, να εξακολουθεί να παράγει 1,5 δις ετήσιο έλλειμμα, για παράδειγμα!
Ο με πολλά πτυχία και γνώσεις Πρωθυπουργός, γνωρίζει ότι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας είναι η κατανάλωση η οποία ωθεί την παραγωγή και αυξάνει, μέσω της έμμεσης φορολογίας, τα έσοδα του Κράτους! Όταν όμως αφαιρείς αγοραστική δύναμη από τους καταναλωτές και διατηρείς σε υψηλά επίπεδα το ΦΠΑ, δημιουργείς ύφεση! Αυτό, το έκανε ο προηγούμενος που δεν γνώριζε που παν τα τέσσερα! Ο κ. Παπαδήμος, ο τεχνοκράτης, ο άνθρωπος των αγορών τι κάνει 20 μέρες τώρα;
Θα μου πείτε, αυτουνού του επέβαλλε ο Ψυχάρης τον Παντελή Καψή για Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και δεν έβγαλε άχνα και θα αντιδράσει στα όσα έχουν προδιαγράψει οι "Πεφωτισμένοι" των Βρυξελών;
Τελικά, όλο και περισσότεροι Έλληνες προσχωρούν στην άποψη ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα για την πορεία της χώρας μας! Ακόμα και αν βρίσκαμε ένα κοίτασμα χρυσού ή πετρελαίου και εξοφλούσαμε τα δάνειά μας, αυτοί θα έβρισκαν τρόπο να κάνουν αυτό το οποίο δεκαετίες τώρα επιθυμούν! Να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας, ο οποίος ιστός δε δένει με αυτό το οποίο έχουν σχεδιάσει για τους λαούς της Ευρώπης!
Ελπίζω να μην είναι έτσι τα πράγματα! Φοβάμαι όμως ότι η πορεία προς την κάθε "δόση" μας, θα επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο αυτή τη θεωρία και δυστυχώς στην πορεία θα βρίσκονται όλο και
 περισσότεροι "Πρόθυμοι Ηλίθιοι" για να την υπηρετήσουν!
Ελπίζω, στην διάρκεια της πορείας αυτής να μην έχει διαγραφεί η λέξη "εκλογές"!
Γαιτί τότε, πρέπει να ενεργοποιηθούν από τους πολίτες κάποια άρθρα του Συντάγματος!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ;ΚΙ΄ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΕΡΑΤΟ!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 6:55
Φίλε μου, κάτω από το σημερινό σκληρό,αδυσώπητο και τεχνοκρατικό προσωπείο των σημερινών ηγετίσκων της Ευρώπης, βρίσκεται καλά κρυμμένος ένας πρώην κομμουνιστής, μαοϊκός, σοσιαλιστής ή ακόμα και εθνικοσοσιαλιστής!
Αμοραλιστές, αρχομανείς, καρεκλολάτρεις θα πήδαγαν δημόσια και τη μάνα τους για να μη χάσουν αυτή την καρέκλα που κέρδισαν με την αλλοτρίωση των νεανικών τους ονείρων, όσοι υπήρξαν νέοι από αυτούς και όσοι έκαναν όνειρα και με την κραυγαλέα ιδεολογική τους αποστασία!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΙΚΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ?
ΠΡΩΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ..
ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ?
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 2009,ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΓΚΙ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ.
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΟΥΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΑΛΙΣΘΕΙ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ , Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΕΛΙΟ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 8:45
Διάβασε το βιογραφικό του!Εγώ δεν κάνω υποθέσεις και εκτιμήσεις, καταγράφω δεδομένα!
Μαοϊκός, σοσιαλιστής και τώρα μαντρόσκυλο της κομισιόν!