Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο Παντελής Καψής νέος Κυβερνητικός εκπρόσωπος!

Τελικά, όσοι ατυχείς σε τούτη τη χώρα νόμιζαν ότι έχουμε πιάσει πάτο, έπεσαν έξω!
Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι κάποιοι εργάζονται για το καλό της Χώρας, είναι ή ρομαντικοί ή μαλάκες, που κάτω από ορισμένες συνθήκες είναι το ίδιο πράγμα!
Όσοι περίμεναν από έναν τεχνοκράτη του επιπέδου και του κύρους Παπαδήμου να αντιτάξει στο σύστημα των πολιτικών τα δικά του ΟΧΙ και να προωθήσει κάποιους ανθρώπους με γνώση ικανότητες και δημιουργική αντίληψη του τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Χώρα, απλώς δε γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα!
Η οποία, από πλευράς αντίληψης των πραγμάτων είναι τραγική!
Νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ο κ. Παντελής Καψής! Της γνωστής οικογένειας!
Αφού "βούλιαξε" κυκλοφοριακά "ΤΑ ΝΕΑ" και "ΤΟ ΒΗΜΑ", αφού έκανε μπάχαλο τις εργασιακές σχέσεις ανάμεσα στο προσωπικό των δύο εφημερίδων, αφού κρίθηκε από τον εργοδότη του (Ψυχάρη) ακατάλληλος για δημοσιογραφικό στέλεχος, αφού η αγορά στελεχών, "δε μασάει ταραμά", τι έμενε; Το Δημόσιο! Πολιτική καριέρα! Όπως ο μπαμπάς!
Άντε να δούμε για πόσο θα πληρώνει η Ελλάδα τις επιλογές ενός.... άντε μην πω τη λέξη τώρα!
Κατά τα λοιπά, Καλό Μήνα!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΕΞΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.
Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ?
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ,ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΜΑΡΑ, ΩΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΣΑΛΩΝΙΤΗ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και, επισήμως, ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας, υπογράφει σήμερα άρθρο στην εφημερίδα του μπαμπά του, το ΒΗΜΑ, με την ιδιότητα του διπλωματικού συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά!
Ο τίτλος του άρθρου: ‘Εκμετάλλευση με άμεσα οφέλη για τον φορολογούμενο”, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Ας γράφει στην εφημερίδα του πατέρα του όσα κείμενα θέλει.
Τα ερωτήματα που τίθενται αφορούν τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά:
- δηλαδή απ΄ όλους τους συμβούλους πρεσβείας με βαθμό α΄, μόνο ο γιος του Ψυχάρη είχε τα προσόντα να διοριστεί διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ;
- μήπως έχουν βάση τα όσα ακούγονται ότι ο υιός Ψυχάρη προαλείφεται και για βουλευτής της ΝΔ;
- τι ακριβώς μήνυμα στέλνει ο κ. Σαμαράς στους νεοδημοκράτες; μήπως ότι πρέπει να δεχτούν τον διορισμό του υιού του μεγαλοεκδότη και μεγαλοπαράγοντα της χώρας ως λογικό και φυσιλογικό γεγονός;
-που πήγαν οι κορώνες περί αξιοσύνης, περί διαπλοκής και διαφάνειας;
ΥΓ1. Αλήθεια, ο υιός Ψυχάρη ψηφίζει ΝΔ;
ΥΓ.2 Μήπως ψήφισε και τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές;
ΥΓ.3 Ελπίζουμε η ΝΔ να διορίσει σύντομα σε καίριες θέσεις και φυσικά να συμπεριλάβει και στα ψηφοδέλτιά της και τους άλλους γόνους των εκδοτών και μεγαλοπαραγόντων αυτής της χώρας, ήτοι Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κόκκαλης και λοιπές … νεοδημοκρατικές δυνάμεις!
ΥΓ 4. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι: επί παντοδυναμίας Κωνσταντίνου Καραμανλή ο εκδότης της ” Βραδυνής” Τζώρτζης Αθανασιάδης ζήτησε από τον τότε πρωθυπουργό να πάρει στο γραφείο του, ως ιδιαιτέρα του την κόρη του. Ο ιδρυτής της ΝΔ μ΄ ένα ξερό, Σερραϊκό, όχι, απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα το ρουσφέτι που του ζήτησε ο καλός του φίλος.

Άλλοι καιροί, άλλα ήθη!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα βόλεψε ο Ψυχάρης. Ο...

γιος του, σύμβουλος του Σαμαρά και ο πρώην δευθυντής του καταστήματος της οδού Μιχαλακοπούλου, κυβερνητικός εκπρόσωπος...
META ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ" ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΡΕΥΘΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΩΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 10:47 και 10:59,
1)Από τη στιγμή που δε πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος το μισθό του Χατζηνικολάου, δε με ενδιαφέρει τι λέει, τι κάνει και πόσα παίρνει!Λογικό μου φαίνεται!
2)Κάποιοι ξεχνούν ότι ο Ρουσσόπουλος και η Ζαχαρέα, ήταν φτασμένοι Δημοσιογράφοι στον ιδιωτικό χώρο πριν ο πρώτος εισέλθει στην πολιτική!
Και με ποια λογική θα έπρεπε η Ζαχαρέα να θυσιάσει την καριέρα της επειδή ο άντρας της έγινε πολιτικός;Σε ποιο μέρος της Γης γίνεται αυτό;
Το blog αυτό, δεν "απευθύνεται" σε συγκεκριμένη κοινωνική ή πολιτική κάστα! Γράφω τις απόψεις μου με τις οποίες δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι και έχω ανοιχτό και χωρίς προληπτική ή κατασταλτική λογοκρισία διάλογο!
Τίποτα δεν είναι "θέσφατο"! Απόψεις με βάση την πληροφόρηση που έχουμε και η οποία δεν είναι πάντα ακριβής!

@ Ανώνυμος 11:15 και 11:30
"Ουκ οίδα τον άνδρα", που έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας!
Δε γνωρίζω τίποτα για τις σπουδές, την εμπειρία, τις ικανότητες ή την ποιότητα του υιού Ψυχάρη!Αγνοούσα καν την ύπαρξή του!
Θεωρώ όμως φρόνιμο να δούμε την προσφορά του προς αυτόν που τον επέλεξε και μετά να κάνουμε την κριτική μας!Δεν είναι δυνατόν να κρίνεται κάποιος ως "γιος του τάδε"!
Είναι κοινωνικός ρατσισμός και ισοπέδωση αυτό!
"Αρχή άνδρα δείκνυσι"!
Και αυτό οι Αρχαίοι το έλεγαν και μάλλον δεν είχαν άδικο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΡΟΣΩΠΟ.ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΨΗΣ,ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ.Σ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΑΛΩΝΙΤΗ.
ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΒΕΛΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ,ΠΟΥ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ,Ή ΕΑΝ ΜΠΗΚΕ ΩΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ?
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ?ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ?
ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ?ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕ?Ή ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ?ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ? ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ..ΤΡΑΓΚΑ..ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

1)H ZAXAREA ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ" META THN YΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ .
2) ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ
( XΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ )

ΥΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΜΑΡΑ,ΦΤΑΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΑΤΙΣΙΑ ΜΑΤΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ,ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ Ή ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση της 6ης δόσης ολοκλήρωσε το έργο της
----------------------------------
Ένα από τα βασικά στοιχήματα του κ. Λουκά Παπαδήμου ήταν αν θα μπορούσε να υπερβεί το “εκσυγχρονιστικό” του παρελθόν.

Γιατί ο άνθρωπος δεν ήρθε από τον ….Άρη.

Γνωστή η πολιτεία του και η διαδρομή του. Και στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ήταν παρών-απών και για την ένταξη μας στο ευρώ διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο.

Το πρώτο στοίχημα που έχασε ο κ. Παπαδήμος ήταν ότι δέχθηκε να προεδρεύει μιας πολυπληθούς κυβέρνησης αποτυχημένων υπουργών. Ο …ομόλογός του στην Ιταλία, από την πρώτη μέρα, έδειξε τις προθέσεις του. Και είχε να κάνει με τον Καβαλιέρε, όχι με τον …ΓΑΠ.

Εν συνεχεία ο κ. Παπαδήμος ανέχθηκε να τον καπελώνει ο κ. Παπανδρέου. Θυμάστε εκείνη το άτυπο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε, πριν από το επίσημο πρώτο του κ. Παπαδήμου;

Αργότερα, έβλεπε τους υπουργούς του να διαπληκτίζονται δημοσίως και απλώς “μέσω κύκλων διέρρευσε τη δυσφορία του”! Έτσι έκαναν οι πολιτικοί. Ο κ. Παπαδήμος κατά δήλωσή του δεν είναι πολιτικός. Πρέπει να μιλάει ανοιχτά στον ελληνικό λαό.

Χθές, ο κ. Παπαδήμος …ξεπέρασε τον εαυτό του!

Πρώτον, διόρισε ένα γνήσιο τέκνο του “σημιτισμού” τον κ. Χαρδούβαλη, ως οικονομικό του σύμβουλο. Προφανώς, αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται.

Δεύτερον, τοποθέτησε έναν κομματικά ενταγμένο δημοσιογράφο, τον κ. Παντελή Καψή, ως υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο οποίος μάλιστα αρθρογραφούσε συστηματικά (και με απαξιωτικό τρόπο) εναντίον του Προέδρου της Ν.Δ. Από λόγους ευπρέπειας προς το πρόσωπο του κ. Σαμαρά και μόνο έπρεπε να είχε αποφύγει αυτόν τον διορισμό.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Μα η Ν.Δ. γιατί δεν αντέδρασε;”
θα αναρωτηθεί κάποιος.

Καλώς δεν αντέδρασε, επισήμως τουλάχιστον, επειδή ανεπισήμως, έχει μαλακίες αρρώστων, που δεν μπορούν να καταλάβουν οτι όποιον θέλει βάζει ο "Πρωθυπουργός" ανδρείκενο.
_____________________________
Ας αφήσουν τον κ. Παπαδήμο να εκτίθεται…

Κατά τα άλλα πρωθυπουργός της 6ης δόσης (έτσι τον ονομάζουν έξω) ολοκλήρωσε κατά τα φαινόμενα την αποστολή του με την απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευσή της.

Επειδή συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μετά την Σύνοδο Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου.

Μήπως είναι λοιπόν καιρός να μας χαιρετά η διορισμένη κυβέρνηση της 6ης δόσης;

Ανώνυμος είπε...

Γεννημένος το 1947 και απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε στη Βοστώνη, στο γνωστό Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT), από το οποίο πήρε πτυχίο Φυσικής, μεταπτυχιακό δίπλωμα ηλεκτρολόγου μηχανολόγου και διδακτορικό στα Οικονομικά.Στο ίδιο Πανεπιστήμιο έχει διδάξει, αλλά η κυρίως ακαδημαϊκή του καριέρα ήταν στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Το 1988 εξελέγη καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Στη Βοστώνη, εξάλλου, απ' όπου επιστρέφει τώρα, ξεκίνησε και την τραπεζική του σταδιοδρομία, ως οικονομολόγος της Ομοσπονδιακής της Τράπεζας από το 1980.Το 1985 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε επικεφαλής οικονομολόγος της Τράπεζας της Ελλάδος, της οποίας διορίστηκε υποδιοικητής το 1993 και διοικητής το 1994.Από τη θέση αυτή, που του εμπιστεύθηκε ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, επιφορτίστηκε με το κρίσιμο έργο της προετοιμασίας της χώρας για την ένταξη στην ευρωζώνη.
Από το 1996 συνεργάστηκε στενά και με επιτυχία για τον σκοπό αυτό με τον Κώστα Σημίτη.
Συνετός τραπεζίτης, ο Λουκάς Παπαδήμος δεν δίστασε το 1999 να μιλήσει για τη "φούσκα" του Χρηματιστηρίου, προκαλώντας τότε έντονες αντιδράσεις σε πολλούς.
Το 2002 μετακόμισε στη Φρανκφούρτη, αναλαμβάνοντας την ιδιαιτέρως τιμητική θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θέση από την οποία αποχώρησε το 2010.Να σημειωθεί ακόμη, ότι έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος (1994 - 1998), πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Επιτροπής των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (1993 - 1995) κ.α.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1.34 ΚΑΙ 1.53
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΟΥ,ΔΕΝ ΛΕΕΙ..
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΑ..ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ..ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ..

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος: 1:59
Σωστός!