Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός- Άρσεναλ: 3-1!

Ο Ολυμπιακός, αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πήρε τους τρείς βαθμούς της τελευταίας αγωνιστικής νικώντας την Άρσεναλ με 3-1!
Μόλις μπήκε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο ισοπαλίας το 2-1 του άλλου αγώνα του Ομίλου, υπέρ της Μπορούσια Ντόρντμουντ, έγινε 2-3 υπέρ της Μαρσέιγ!
Τυχαίο;
-Δε νομίζω!!!

10 σχόλια:

mahler76 είπε...

χαχαχαχα και τώρα στο γιουρόπα χαχαχαχα

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Mahler,θύμισέ μου πού παίζει ο ΠΑΟ;

mahler76 είπε...

εκεί που παίζατε εσείς πέρσι, και εκεί που θα παίζετε του χρόνου μιας και θα χάσετε το πρωτάθλημα φέτος χιχιχι

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΝ ALFA ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ..

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Μπα!Νομίζω ότι το Θρύλο έβλεπαν για να μαθαίνουν πως παίζουν μπάλλα οι μεγάλες ομάδες!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΥΜΙΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΟΣΚΩΤΑ.ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΛΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΪΓ.ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ,ΥΓΙΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ 3-4 ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΡΜΟ 8-9 ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 11:54
Το σκεπτικό σου είναι σωστό, αλλά ο Ολυμπιακός είχε το Καλοκαίρι νέο μεγαλομέτοχο- οπαδό!
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι τα λαμόγια οι "μεσάζοντες" ήταν μοιραίο να τον εκμεταλλευτούν! Το ίδιο έπαθε και ο Κόκκαλης τα πρώτα χρόνια της θητείας του!
Ο αγώνας με τη Μαρσέιγ χάθηκε γιατί η Ομάδα δεν είχε αγώνες στα πόδια της, δεν είχε "δέσει" το νέο σχήμα!
Πράγματι, ο Ολυμπιακός, αν θέλει να έχει διάρκεια και αποτέλεσμα στους στόχους του, πρέπει να κάνει έναν κορμό και να αγοράζει πολύ επιλεκτικά παίχτες υποδοχής "αεροδρομίου"!

Χρήστος Γ. είπε...

@mahler76
Με το δίκαννο στο χέρι να πυροβολήσεις είσαι και να μου στεναχωρήσεις τον φίλο μου αλλά κι εμένα μιας και είναι ομοϊδεάτης του. Τι πράμα είναι αυτό με σένα με τις "ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ" ανοιχτές κοιμάσε. Έλεγα αυτή τη φορά να σε προλάβω αλλά ματαίως!

Χρήστος Γ. είπε...

@Ανώνυμος 11:54
Συμφωνώ μέχρι κεραίας.

Χρήστος Γ. είπε...

@Σαλωνίτη
Μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες. Πολλώ δε μάλλον εμείς οι Έλληνες που η λαμογιά έχει περάσει στο αίμα μας. Ας προσέχαμε!
Για τον Μαρινάκη δεν υπάρχει δικαιολογία, όταν όλος ο κόσμος γνωρίζει τα παθήματα του Κόκκαλη στην αρχή της θητείας του.
Από την άλλη αφου εμπιστεύεται τον προπονητή του πρέπει να δεχτεί και τις επιλογές του. Αν συμβαίνει μόνο το δεύτερο τοτε σε καλό δρόμο βρισκόμαστε. Αρκεί να κρατήσει τον προπονητή και να τον εμπιστευτεί για πολλά χρόνια. Αν ο πρόεδρος αγαπάει τον Ολυμπιακό μαζί με τον Βσλβέρδε θα κάνουν τις διορθωτικές που χριάζονται και η ομάδα θα προχωρήσει σωστά. Αλλιώς...