Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πρώτο δείγμα αρνητικόν!...

Η σύμπτυξη των Υπουργείων σε είκοσι το πολύ, αποτελούσε για μένα την ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να θεωρήσω ότι κάτι πάει να αλλάξει στο πολιτικό σύστημα, τώρα που με την τοποθέτηση Παπαδήμου φαίνεται ότι αποδυναμώνεται!
Η αποπομπή ανίκανων και αναποτελεσματικών Υπουργών θα λειτουργούσε, πίστευα, υπέρ μιας ψυχολογικής αλλαγής του κλίματος, εντός και εκτός, αλλαγή η οποία στην οικονομία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!
Λάθος εκτίμηση, φρούδες ελπίδες!
Το πολιτικό σύστημα δε φαίνεται να κατάλαβε που έχει οδηγήσει τη χώρα και το χειρότερο θεωρεί ως σωτηρία της χώρας τη δική του διάσωσή!
Με Πάγκαλο ... Αντιπρόεδρο άνευ αντικειμένου, με Ρέππα που δήλωσε "εγώ απολύσεις στο ΟΣΕ δεν κάνω" και το " ο ΟΣΕ θα εξυγιανθεί χωρίς απολύσεις και μειώσεις αποδοχών"(!) , με Κουτρουμάνη, πρώην συνδικαλιστή των Ταμείων, με Παπουτσή ανύπαρκτο όταν η "μάχη της Αθήνας" χρειαζόταν παρεμβάσεις της Πολιτείας, με Χρυσοχοίδη στο Ανάπτυξης (ποια ανάπτυξη;), μόνο ο Παπανδρέου λείπει για να  μας θυμίζει το προηγούμενο "τσίρκο"!
Δε θα εκπλαγώ αν στο τέλος αυτής της Κυβέρνησης και εν όψει εκλογών προστεθούν άλλες 30,000 προσλήψεις στο Δημόσιο και τους (ακλόνητους) Οργανισμούς κοινής σπατάλης!
Θα χαρώ ιδιαίτερα αν τα πράγματα με διαψεύσουν!

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά εδώ γινόταν από την αντιπολίτευση τόσος χαμός για την οικονομία και άφησαν τον Βενιζέλο στην θέση του τι μου λές τώρα. Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Mahler έχεις δίκιο, αλλά είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο οπότε περιμένω...

Koupakia είπε...

Μη φοβάστε!
Όλα θα πάνε καλά!
Θα τα λύσει όλα ο τηλεβιβλιοπώλης του Καρατζαφύρερ!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Koupakia:
Ναι, ναι , ο επωνομαζόμενος και "Μπουμπούκος"!