Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οι φίλοι μας, τα Ζώα!...

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων!
Δε ξέρω γιατί, από το πρωί που διάβασα την είδηση, το μυαλό μου πάει στα μέλη της Κυβέρνησης, αλλά είπα να μη μολύνω τη μέρα και να την αφιερώσω στους πολύ καλούς μας φίλους τα ζώα!
Ο κύριος γάτος στα αριστερά, είναι ο Μούργος μας! Κυρίαρχος στο εσωτερικό του σπιτιού, κακομαθημένος από τη γυναίκα μου που του κάνει όλα τα χατίρια, αλλά αξιολάτρευτος και πολύ προσεκτικός! Δεν κάνει ζημιές!
Η κυρία, δεξιά είναι η Μάγια!
Για τα σκυλιά, τι να πει κανείς! Λατρεία προς όλους, αφέντρα στην αυλή, χαζεύει με τα παιδάκια που γυρνώντας από το Δεύτερο Δημοτικό τη φωνάζουν με τόναμά της και αυτή χώνει τη μουσούδα της στα κάγκελα και επιζητεί τα χάδια τους!
Μόνο μην κάνεις το λάθος και πεις τη λέξη "βόλτα"! Τρέχει στο λουρί της και κάθεται ακίνητη κοιτώντας το μέχρι να σε δει ότι το παίρνεις και το περνάς στο λαιμό της!

Υπάρχουν και καμιά δεκαριά "αδέσποτες" γάτες στην αυλή! Αυτές, για να σου δείξουν ότι αξίζουν το φαΐ που τρώνε, πιάνουν κανένα ποντικό από γειτονικές αποθήκες και σου τον φέρνουν με καμάρι στην πόρτα σου!
Χρόνια πολλά λοιπόν στους μοναδικούς πιστούς και ανιδιοτελείς συντρόφους μας, τα ζώα!

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά η γάτα φαίνεται και από την φωτογραφία οτι είναι το αφεντικό και δεν σηκώνει πολλά πολλά. Πάντως είναι αξιολάτρευτα και τα 2. Να σας ζήσουν :)

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Φίλε μου, δεν του έδωσα τυχαία το όνομα "Μούργος", μιλάμε για μεγάλη ... λέρα!!!
Ευχαριστώ για τις ευχές!

Χρήστος Γ. είπε...

Εμείς αποκτήσαμε τον τελευταίο μήνα για χάρη της κόρης μας ένα Τζακ Ράσελ. Η γυναίκα μου δεν τα ήθελε τα ζώα αλλά τώρα...

Εμένα με κοιτάει μέσω του Skype στραβώνοντας του κεφάλι του!!!

Χρόνια τους πολλά, αξιολάτρευτα!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Καπετάνιε μου, είναι να μην τα βάλεις, τα άτιμα στο σπίτι! Έτσι και τα έβαλες σου κλέβουνε τη ζωή!
Τα "Τζακ Ράσελ" είναι πανέξυπνα, ίσως τα εξυπνότερα σκυλιά στον κόσμο, αλλά είναι υπερκινητικά! Θα σας τρελάνει!