Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Δυσαρμονία Λαού και Κυβέρνησης!

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Γνωρίζουμε όλοι μας ότι η τραγικά επιζήμια Συνταγματική Μεταρρύθμιση του 1985 κατέστησε τον Ανώτατο Άρχοντα διακοσμητικό στοιχείο του Πολιτεύματος!
Θυμόμαστε επίσης από ποιον και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά!
Μήπως, τα όσα συνέβησαν σήμερα ενώπιόν σας στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας και σε πολλές άλλες πόλεις μας, σας έπεισαν ότι υπάρχει πλέον εμφανής και έντονη δυσαρμονία μεταξύ του Λαού και της Κυβέρνησής του;
Αν ναι, προτίθεστε να κάνετε κάτι γι αυτό, πριν οδηγηθούμε στα χειρότερα;
Οι στιγμές που αναδεικνύουν μεγάλους ηγέτες είναι ελάχιστες!
Μία από αυτές ζούμε σήμερα!

17 σχόλια:

mahler76 είπε...

τι να κάνει το φερέφωνο.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Μπορεί να ασκήσει το μοναδικό δικαίωμα που του έχει απομείνει!
Να παραιτηθεί!

mahler76 είπε...

εδώ δεν παραιτήθηκε με άλλα κι άλλα τώρα θα βρεί τσίπα?

κατερινα είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ...ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ!!!αλλα που....

mahler76 είπε...

βασικά έπρεπε αφού έφυγε να γινόταν η παρέλαση κανονικά να ακυρωθεί εκ των πραγμάτων. Στο κάτω κάτω για αυτός και τον κάθε επίσημο πολιτικό και παπά γίνεται η παρέλαση??

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Αυτό που έγινε σλημερα στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει προηγούμενο!
Αν αυτό το μήνυμα δεν το εισέπραξε η Πολιτειακή Ηγεσία, τότε πάμε για τα χειρότερα!

Χρήστος Γ. είπε...

Γιατί περιμένετε από έναν του συστήματος να αντιδράσει διαφορετικά; Από το 1981 υπό τον ΦΑΥΛΟ Ανδρέα δεν ήταν Κάρολος; Στο βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει; Σαν πολλά δεν ζητάτε από αυτόν;

Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ και με την ματαίωση της παρέλασης.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Έχουν πέσει με τα μούτρα οι εργολάβοι της παραπληροφόρησης και μιλάνε για "μειοψηφία" που προσέβαλε τα σύμβολα!
Όταν καίγανε τις σημαίες και το φυλάκιο του Ιερού των Μνημείου του Έθνους, τότε τα έλεγαν Νεαρά Άτομα!
Αυτά τότε δεν ήταν σύμβολα, ήταν "ένα πανί" που είπε και κάποιος γελοίος!
Είναι λάθος το μέγα σημερινό πλήθος με το εθνικό πάθος να το πιστώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη κάνουν, θέλοντας να απομειώσουν τις δικές τους τεράστιες ευθύνες!
Γιατί αν ένα κόμμα του 2,5% μπορεί να "συνομιλεί" τόσο αποτελεσματικά με την κοινωνία,τότε μάλλον ήλθε το τέλος της αθωότητας!

Χρήστος Γ. είπε...

Να σου θυμίσω ότι ο γελοίος που είπε "πανί" τη σημαία ήταν ο ηθοποιός Βασίλης Διαμαντόπουλος πριν αρκετά χρόνις.
Όπως και η Βάσια Τριφύλη που είχε πει για το κάψιμο της σημαίας: "Παιδιά είναι, βράζει το αίμα τους, κι αν έκαψαν και τη σημαία τι έγινε καλά κάνανε...", κάπως έτσι!
Η διάβρωση έχει αρχίσει εδώ και χρόνια από την ίδια σκατο-υποκουλτούρα που σήμερα αντιπροσωπεύεται από τον Τσίπρα!
Τα έχουμε μπερδέψει όλα πλέον, ΜΑ ΟΛΑ!!!

firiki2010 είπε...

Nομίζω ότι κάποιοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τον ΠτΔ.
1. Το Σύνταγμα δεν του επιτρέπει να κρίνει την κυβέρνηση και να παραιτηθεί για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές εφ΄ οσον δεν συγκεντρωνόταν η πλειοψηφία των 180 για εκλογή νέου προέδρου.
2.Ο κ Παπούλιας είναι "δανειστής" (άνευ περαιτέρω αυτονοήτων σχολίων)

Ασχετα από την αρνητική μου γνώμη γι αυτόν είμαι απολύτως κατά των όσων συνέβησαν στη Θεσ/νίκη. Αλλά βεβαίως κι εκεί το θέμα δεν ήταν ο Παπούλιας. Ανάλογα εκ του ασφαλούς τσαμπουκαλίκια συνέβησαν και σε άλλες παρελάσεις

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ, λόγω της βαθειάς σιείσδησης μέσα στην κοινωνία την οποία πέτυχε με τα γνωστά τερτίπια, δε θα είναι ανώδυνο!
Συνήθως καθεστώτα αυτού του τύπου, ακόμα και αν έχουν εδραιωθεί με κατ΄επίφαση δημοκρατικές διαδικασίες, πέφτουν με κόστος κοινωνικό οικονομικό και πολιτικό!
Ακόμα και με εθνικό!
Μακάρι το κόστος της πτώσης του ΠΑΣΟΚ, να είναι μόνο αυτή η "ασέβεια" προς την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Αλλά, πιστεύω ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα!

Χρήστος Γ. είπε...

Σαλωνίτη είμαι γενικά απαισιόδοξος άνθρωπος που μάλλον προκύπτει περισσότερο απο τον ρεαλισμό μου. Αλλά και η απαισιοδοξία πρέπει να έχει κι αυτή τα όριά της. Γι' αυτό ας μην γινόμαστε μάντεις κακών φίλε μου!

Χρήστος Γ. είπε...

Περισσότερων κακών εννοώ!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Crisgio:
Όταν το "κακό" το βλέπεις να έρχεται καταπάνω σου και δεν αντιδράς,δεν είναι σοφία! Είναι μοιρολατρεία, είναι υποταγή και αποδοχή ενός πολιτικού status το οποίο δεν έχει λάβει το μήνυμα της κοινωνίας!
Και ο Πρόεδρος δείχνει να μην το έχει λάβει!

παρναSOS είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΠΕΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΓΧΩΡΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΙ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ 71 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ '' ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ'' ΓΑΠ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..... ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ '' ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ '' !!!!! ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ !!!!

παρναSOS είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....... ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ.... ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.... ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΥ.ΣΥΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!!!! ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ .... ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΤ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ παρναSOS:
Διαφωνώ με τούς χαρακτηριμούς "προδότες" και "πουλημένοι"!
Είναι κάτι χειρότερο! Είναι ιδιοτελείς!
Απέδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο παρά η προσωπική και οικογενειακή του διάσωση ακόμα και μέσα από τα συντίμια της χώρας!
Όταν επί δύο χρόνια αφήνεις απείραχτους Οργανισμούς που παράγουν καθημερινά ελλείμματα και όταν κόβεις συντάξεις, μισθούς και δώρα από όλους εκτός από του συγγενείς σου υπαλλήλους της Βουλής, τότε είσαι ανάξιος να φέρεις τον τίτλο του Έλληνα Βουλευτή!
Και παραδίδεις τη χώρα στο έλεος των ξένων κερδοσκόπων για να διαφυλάξεις τα κετημένα σου και της οικογενείας σου!
Μια τίμια επόμενη Κυβέρνηση πρέπει να κόψει όλες τις συντάξεις αυτών που είναι σήμερα,εν ενεργεία Βουλευτές, καθώς και από όλους τους μελλοντικούς!