Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

"Κοιμάμαι καλά το βράδυ"!...

Η χθεσινοβραδινή (17/10/11) εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Πρόσωπο με Πρόσωπο" στο ALTER, με καλεσμένο τον κ. Πάγκαλο, ήταν πολλαπλά διαφωτιστική! Απέδειξε ότι ακόμα και την ευφυΐα, από την οποία όπως ισχυρίζονται μερικοί, "πάσχει" ο κ. Πάγκαλος, είναι πολύ δύσκολο να τη διαχειριστεί κανείς όταν πρόκειται με αυτή να καλύψει λάθη μιας ζωής, να συσκοτίσει ιδεολογικές επιλογές και να απαντήσει ακόμα και στα πιο απλά ερωτήματα!
Ακούστε τι απάντησε ο "ευφυής" κ. Πάγκαλος στην απλή ερώτηση του Χατζηνικολάου:
-"Κοιμάστε ήσυχος το βράδυ;"



Μας πήγε στο ΄55, όπου, υποτίθεται ότι λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, συνελήφθη ο "αντιστασιακός" κ. Πάγκαλος από την Κυβέρνηση Καραμανλή!
Δε μας είπε μόνο εκείνη την περίοδο ποια ακριβώς ιδεολογία υπηρετούσε, γιατί η μετέπειτα πορεία του ανέδειξε έναν ιδεολογικό ανεμόμυλο που ξεκίνησε από κομμουνιστής για να καταλήξει Υπουργός μιας Κυβέρνησης που διαλύει τον κοινωνικό ιστό μιας χώρας!
Η χρήση της " αριστεροφροσύνης", εξίσου επικίνδυνης με την αλήστου μνήμης "εθνικοφροσύνη", την οποία και αντικατέστησε, αναπτύχθηκε από τεμπέληδες, αμπελοφιλόσοφους "αριστερούς", κυρίως μετά τη μεταπολίτευση και η αλήθεια είναι ότι απέδωσε καρπούς, αφού το ηλίθιο, φοβικό και μίζερο ελληνικό κράτος τη δεχόταν ως αυξημένο προσόν για την κατάληψη κρατικής θέσης και όχι μόνο!
Ο "αριστερός" κρατικός λειτουργός, απέκτησε το "ακαταδίωκτο", για όποιο παράπτωμα έκανε!
Έτσι και ο κ. Πάγκαλος, μόλις τον στρίμωξαν λίγο οι δημοσιογράφοι του πάνελ στο ALTER, επικαλέστηκε την "αριστερή" του  καταβολή, σα να τους έλεγε:
-"Προσέξτε καλά, γιατί μιλάτε σε ένα θεσμό! Είμαι αριστερός"!
Και μετά, επιμένουν κάποιοι ότι ΑΥΤΟΙ οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν το ειδικό βάρος που απαιτείται εκ των πραγμάτων για να σώσουν τη χώρα!
Κύριε Πάγκαλε, καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά!
Υπάρχουν και άνθρωποι που δε συγκινούνται ούτε εντυπωσιάζονται από τις μαλακίες που εκστομίζετε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑ ΗΣΥΧΑ!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Θα σε ακούσει κανένα βόδι και θα παρεξηγηθεί!

Χρήστος Γ. είπε...

Αγάπη που τρέφεις για τον Θεόδωρο τελοσπάντων!
Τι έρωτας είναι αυτός!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ο κύριος Τίποτα!!!