Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός- Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-1!

Με ένα  πρώτο ημίχρονο στο οποίο έκανε πολλά λάθη αλλά έληξε με 2 γκολ στο ενεργητικό του και ένα δεύτερο ημίχρονο "διαβασμένο", όπου ο Ολυμπιακός ήξερε τι ζητούσε, επιβλήθηκε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας με 3-1!
Η ομάδα, στον αγώνα με την Άρσεναλ έδειξε ότι αξίζει κάτι παραπάνω από την τελευταία θέση του ομίλου! Αν παίξει όπως με Άρσεναλ και Μπορούσια, μπορεί και πρόκριση! 

18 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά μην τρελαίνεστε αγαπητέ. Απλά μια μικρή ανάσα πήρατε για να γίνει ποιο γλυκός ο τελικός αποκλεισμός και εξευτελισμός.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ mahler76:
Πάντα με τον καλό σου λόγο!
Κι εγώ σ΄αγαπάω mahler!
Άσε μας να το χαρούμε, όσο κρατάει βρε βάζελε!

mahler76 είπε...

ε δεν μπορώ έφαγα μεγάλη πίκρα σήμερα μπουχου χου

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Σώπα, έρχεται ο Πρίγκιπας!!!

mahler76 είπε...

το λεφτά υπάρχουν το έχω ξανακούσει χαχχαχα

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ο Πρίγκιπας, είναι για τον ΠΑΟ η τελευταία λύση πριν το ... ΔΝΤ!!!

mahler76 είπε...

βρε μήπως να του δίναμε την χώρα αντί για τον Παναθηναϊκό??

Χρήστος Γ. είπε...

Δεν την βλέπω την πρόκριση αλλά απ' ότι άκουσα κι εγώ ό δόλιος καλά πήγε. Ας περάσει τουλάχιστον στο Europa League, καλά είναι, να μη βγάζουμε και γλώσσα!
Σαλωνίτη ο mahler76 έχει δίκιο κανένας δεν χαίρεται γιατι νίκη του αντιπάλου ακόμα και στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα είναι για να παριστάνουμε τους μεγαλόψυχους και να απόφεύγουμε το δούλεμα!
Καλησπέρα και στους δυο!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Γιατί καπετάνιε μου, είπα ποτέ εγώ ότι χαίρομαι με τις νίκες του βάζελου;
Θέλω όμως, ειλικρινά να βρεθούν επενδυτές να πάρουν αυτές τις ομάδες που μπορούν να τραβήξουν προς τα πάνω το ποδόσφαιρο, να κάνουν σύγχρονα γήπεδα, γιατί αυτό λειτουργεί προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Χρήστος Γ. είπε...

Στα σχόλια αυτού του ειδους αναρτήσεων επισέρχεται και η πλάκα Σαλωνίτη φίλε μου!!!
Δεν είπα ότι το είπες (το υπεννόησε αστειευόμενος υποθέτω ο mahler76), αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων, όταν οι ομάδες μας παίζουν εκτός Ελλάδος, εκτός της εθνικής, είμαστε με τον εκάστοτε ξένο αντίπαλο είτε από φανατισμό είτε για τη πλάκα και τη καζούρα. Τουλάχιστον στο περιβάλλον μου αυτό συμβαίνει κι ας έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τα 50 και θα έπρεπε να είχαμε βάλει νερό στο κρασί μας. Όσο για σοβαρούς επενδυτές σύγχρονα γήπεδα κλπ ας το αφήσουμε στον καιρό. Πρώτα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε μαντύλι για να κλάψουμε μετά τα υπόλοιπα. :-)))
Ξανά μάτα Καλημέρα σου!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΚΟΛ.ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΥΤΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ;
OTAN XREIAZΕΣΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ 9 ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ,ΕΞΩ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕ,ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΕΣΥ ΣΑΛΩΝΙΤΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Αυτό το "αμυντικογενές" παιχνίδι που λες κι εσύ, δε μπορώ κι εγώ να το καταλάβω!
Όμως στον Ολυμπιακό συμβαίνει να ασκεί μεγάλη πίεση σε παίχτες και προπονητή η... εξέδρα!
Και με το 3-1, αυτή η εξέδρα είναι ικανοποιημένη άσχετα το πως επιτεύχθηκε!
Είναι η τακτική των βραχυπρόθεσμων στόχων και κερδών που βάζει το ελληνικό ποδοσφαιρικό σύστημα γενικώς!
Να μου το θυμηθείς, η Μπορούσια, αν δεν ανατρέψει του χρόνου αυτό το ρόστερ των πιτσιρικάδων, θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στηνΕυρώπη!

Χρήστος Γ. είπε...

Σαλωνίτη θα μου επιτρέψεις να κάνω μία διόρθωση σε μια πρόταση στο σχόλιό σου που είμαι σίγουρος που θα αποδεχτείς.

Γρέφεις: Είναι η τακτική των βραχυπρόθεσμων στόχων και κερδών που βάζει το ελληνικό ποδοσφαιρικό σύστημα γενικώς!

Διορθωμένη: Είναι η τακτική των βραχυπρόθεσμων στόχων και κερδών που βάζει το ελληνικό σύστημα γενικώς!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΤΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ.

firiki2010 είπε...

Μια πολύ γενική παρατήρηση: Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι ας μην ξεχνάμε την τρομακτική σημασία της συγκυρίας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στο ποδόσφαιρο. Παίζεις καλά ,έχεις 2 δοκάρια, τρως ένα γκολ και χάνεις (κι όλοι πέφτουν να σε ξεσχίσουν). Παίζεις αμυντικά και μέτρια κάνεις 2 ευκαιρίες, βάζεις 2 γκολ και κερδίζεις (και γίνεσαι ομαδάρα).Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η απόδοση και η αξία δεν συμβαδίζει πολλές φορές με το αποτέλεσμα. Κάτι που συμβαίνει σπάνια πχ στο μπάσκετ ή ακόμα σπανιότερα στο βόλλεϋ συμβαδίζει

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
@ firiki2010:
Συμφωνώ απόλυτα με την παρατήρησή σου! Θα πρόσθετα, η "άγρια" ομορφιά του ποδοσφαίρου!
@ Ανώνυμος 10:25
Μα δε ρπωτησα "τι σημαίνει αμυντικογενής ποδοσφαιριστής"! Ούτε σε ειρωνεύτηκα. Συμφωνώ απόλυτα με την παρατήρησή σου και πιστεύω πράγματι ότι με το σχήμα(ανάγκης) που κατεβήκαμε και πολύ καλά πήγαμε! Κωλοφαρδία, όπως λες κι εσύ!
Όσο για Δεληκάρη και Καραπιάλη... ε, καλά τώρα! Που είναι τέτοιοι παίχτες σήμερα!
@ Crisgio:
Και κερδών και κερδών, βεβαίως , βεβαίως!!!

παρναSOS είπε...

Φίλε Σαλωνίτη νομίζω ότι παρέλειψες να αναφερθείς στην μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα..... Την ώρα που όλο το γήπεδο με μια φωνή φώναξε, εκ μέρους ΄λης της Ελλάδας (ανεξαρτήτου οπαδικής χροιάς), το : "ΕΤΣΙ Γ@Μ@ΝΕ ΟΣΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ" !!!!!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ παρναSOS:
Θέλησα να κρατήσω τον ... αθλητικό χαρακτήρα της ανάρτησης!!!
Πάντως, ήταν έξυπνο!