Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1


Ολυμπιακάρα, γι αυτό σε αγαπάμε! Βοηθάς τους αδύναμους!
Την έσωσες πάλι την αεκούλα!

3 σχόλια:

Χρήστος Γ. είπε...

Κι εγώ Ολυμπιακός, φυσικά τον αγώνα δεν τον είδα, αλλά άκουσα τι έγινε.
Ο Ολυμπιακός ακολουθεί την λογική, να είμαι καλύτερος από τους υπόλοιπους να παίρνω το πρωτάθλημα και να τσιμπάω σπόρια από το CL. Η Ομάδα δεν έχει καμιά σχέση με αυτές των προηγούμενων ετών. Κρίμα!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Υπάρχει το υλικό για καλή εμφάνιση τουλάχιστον σ΄αυτό το ελληνικό Πρωτάθλημα!
Πιστεύω ότι η ... ανάμειξη των υλικών δεν είναι πάντα η καλύτερη! Ο Βαλβέρδε είναι "κολλημένος" με κάποιους παίχτες και δε δίνει αγωνιστικά λεπτά σε άλλους που μπορεί να αποδειχθούν πολίτιμοι!

Χρήστος Γ. είπε...

Ο Βαλβέρδε (ποτέ δεν μου άρεσε ο τύπος) κατ' εμέ έχτισε μια ομάδα βασισμένη σε μεγάλο ποσοστό με μετριότητες κα αζήτητα της Ισπανίας κάποιες ρεζέρβες και συνταξιούχους.
Α, ρε Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλε, Γκαλέτι, Γεωργάτε, Καρεμπέ, Ζιοβάνι, ακόμα και Γκόγκιτς κλπ κλπ.
Το γεγονός ότι, όπως λέει, το καλοκαιρι θα μας κουνήσει μαντύλι, καταλήγω ότι αυτό που θα αφήσει πίσω του θα είναι μια κατεστραμένη ομάδα την οποία, πάλι από την αρχή, θα χρειαστεί να κτίσει ο νέος προπονητής όποιος κι αν είναι αυτός. Ελπίζω αυτή τη φορά ο Μαρινάκης να κάνει σωστή επιλογή προπονητή στον οποίον θα δώσει χρόνια ανοχής ασχέτως αποτελεσμάτων να χτίσει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας και όχι του σημερα και του "αύριο βλέπουμε"!