Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

" Ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια"!

Ναι! Το είπε! Το άκουσα και το είδα! Όμως δεν το είπε όπως το παρουσιάζουν αντιπολιτευτικά τα άλλα κόμματα! Έβαλε και ένα "τουλάχιστον" ανάμεσα στο " ένας" και στο "εργαζόμενος" !
Και κάποιοι "Δολοπλόκοι" γλωσσοπλάστες, βολεμένοι ποιος ξέρει με πόσα μαύρα κάτω από το κομματικό τραπέζι της ΜιΚιΟκρατούμενης νομενκλατούρας, άρπαξαν την ευκαιρία για να τονίσουν πόσο στείρα αντιπολίτευση κάνουν οι "φασιστοδεξιοαριστερούληδες"!
Ναι! Το είπε ταξικοί και ιδεολογικοί αποστάτες βολεμένοι στο δημόσιο "Πρυτανείο" που σηκώνετε το ανάστημά σας για να μην αγγίξουν τη ΔΕΗ και τον ΟΣΕ και σιωπάτε όταν ξεζουμίζονται μισθωτοί, συνταξιούχοι και άνθρωποι που με χίλιους κόπους έβαλαν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους!
Ναι! Το είπε! Και όταν παραλαμβάνεις μια χώρα στην οποία η κάθε οικογένεια έχει 3 και 4 εργαζόμενους και βάζεις στόχο "τουλάχιστον ένα", αυτό είναι αποτυχία, είναι αθλιότητα είναι βαρβαρότητα! Και, σίγουρα, δεν είναι Σοσιαλισμός!

Είναι εκπληκτικό έως και απίστευτο το πως προσπαθούν τα λίγα φιλοπασοκικά blogs, να χρωματίσουν τη γκρίζα έως σκοτεινή εικόνα του Πρωθυπουργού στις τελευταίες εμφανίσεις του στη ΔΕΘ!
Ήταν, πράγματι μια άθλια εμφάνιση! Φάνηκε να μη γνωρίζει τα θέματα! Να μην πιστεύει στις προτεινόμενες από την Κυβέρνησή του λύσεις! Ενώ όλες οι (μη) απαντήσεις που έδινε ήταν το ίδιο "κλισέ"!
Η άθλια εικόνα του εντάθηκε όταν έπαιρναν το λόγο άλλα πιο ενημερωμένα και με καλά ελληνικά στελέχη! Όμως και αυτών ο "λόγος" ήταν ο κομματικός λόγος της δεκαετίας του ΄80!
Τι να γράψεις για έναν Πρωθυπουργό που σου λέει "Καθυστερήσαμε να κάνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε, μέσα στο Καλοκαίρι και αναγκαζόμαστε να πάρουμε νέα μέτρα για να καλύψουμε το έλλειμμα"!
Τι να γράψεις για ανθρώπους που σου εκσφενδονίζουν μέτρα τα οποία δε γνωρίζουν καλά, ακόμα και οι ίδιοι και κλείνουν τη συζήτηση με τη φράση : "Δε μπορούμε να αποκλείσουμε και τη λήψη νέων μέτρων"!

Κύριε Ρέππα, αν είχες κάνει σωστά και γρήγορα τη δουλειά σου με το ΟΣΕ, δε θα χρειαζόταν το χαράτσι στα ακίνητα!


Αν με τη ΔΕΗ δεν παιζόταν κομματικό παιγνίδι δε θα χρειαζόταν ο δεύτερος, παράνομος, ΛΑΦΚΑ επί των συντάξεων αν είχατε αρχίσει να αξιοποιείτε τη δημόσια περιουσία δεν θα ήταν απαραίτητα μελλοντικά νέα μέτρα!


Και επιτέλους, ως πότε νομίζετε ότι μπορούν οι βάναυσα πληττόμενες τάξεις να υπομένουν αδιαμαρτύρητα την προσωπική σας ανικανότητα στο να διαχειριστείτε, να οργανώσετε και να εμπνεύσετε τους Έλληνες!


Για την ανικανότητα των Πολιτικών υπάρχει μόνο μία λύση που φέρνει την κάθαρση:


-Εκλογές, το συντομότερο δυνατόν!

5 σχόλια:

firiki2010 είπε...

Αν και ανέβασα χθες ένα σχετικό αρθράκι στο χθεσινό firiki2010 ["Κάθε οικογένεια και ένας εργαζόμενος(άντε και μία γκαρσονιέρα)!"] το μέγεθος της ανοησίας της ρήσης του πλανητικού διανοητή με υποχρεώνει να την σχολιάσω και στο δικό blog.
1.O στόχος του πρωθυπουργού ακόμα και με το "τουλάχιστον" είναι ντροπιαστικός για μια χώρα με τεράστιες δυνατότητες και με αξιοπρεπές ακόμα βιοτικό επίπεδο όπως η Ελλάδα.
2.Η ρήση δεν δίνει σε κανένα προοπτική και ελπίδα και υπονομεύει στην ουσία την προσπάθεια εξόδου από την κρίση 3.Το διαρκές χαμήλωμα του "πήχυ" της επιτυχίας είναι εξ αρχής συνειδητή επιλογή του ΠΑΣΟΚ.Οτιδήποτε είναι λίγο παραπάνω από την απόλυτη καταστροφή το παρουσιάζει σαν επιτυχία και ζητάει και τον έπαινο μας.
4.Η συγκεκριμένη "φιλοδοξία" βρωμάει σοσιαλισμό παλιάς κοπής και Γεωργοπαπανδρεικές εμμονές. Ο,τι χειρότερο!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Έτσι είναι φίλε μου!Το χαμήλωμα του "πήχυ", άρα των προσδοκιών των ανθρώπων, φέρνει την ισοπέδωση, αξαφανίζει την άμιλλα και μια κοινωνία χωρίς άμιλλα,χωρίς ελπίδα και χωρίς όνειρα είναι μια ηττημένη κοινωνία!
Μια κοινωνία που τη δημιουργία τη θεωρεί μάταιη, χωρίς νόημα και χωρίς προοπτική!
Τέλμα!

Ανώνυμος είπε...

αθλιος πολιτικος

Χρήστος Γ. είπε...

Το χαμήλωμα του "πήχυ" το έχει βάλει ο ΓΑΠ στον αυτόματο πιλότο. Χαμηλώνει μόνος του πλέον.
Η ένστασή μου είναι ότι αυτά δεν πρέπει να λέγονται, από τη στιγμή που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει τα πάντα για το χειρότερο. Ο κόσμος αν μη τι άλλο χρειάζεται να κρατάει ζωντανή την ελπίδα.
Τώρα, το "εκλογές, το συντομότερο δυνατόν" τι νόημα έχει; Θ΄αλλάξει τίποτα ή θα μπλέξουμε με Τσιπρο-κουκουέδες; Θα μου πεις τι πρέπει να γίνει; ΕΛΑ ΝΤΕ!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Οι εκλογές, καπετάνιε μου είναι η μόνη, νόμιμη,διαδικασία για τα αδιέξοδα της πολιτικής!
Κάτω από ορισμένες συνθήκες αποτελούν και "παράθυρο ελπίδας" για ένα λαό κολλημένο στον τοίχο!
Αν ήμουνα αμοραλιστής, θα έλεγα ότι ίσως είναι απαραίτητο να "μπλέξουμε με τους Τσιπρο-κουκουέδες" για λίγο για να απομυθοποιηθούν και αυτοί, όπως ο σοσιαλισμός και ο παπανδρεϊσμός και όλοι οι "ισμοί"!