Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η κ. Χίλαρι Κλίντον αποτελείωσε το "Φεμινιστικό Κίνημα"!...

Την "Υπόθεση Λεβίνσκι" θα τη θυμάστε φαντάζομαι!
Πρόκειται για την υπόθεση όπου ένα Πρόεδρος, που διαφέντευε τις τύχες του Κόσμου και με υπογραφή του αιματοκυλίστηκαν τα Βαλκάνια, "ενεπλάκη" σε σεξουαλικό σκάνδαλο, εντός του περίφημου Οβάλ Γραφείου μετά χαριτόβρυτης νεανίδος (μπάζο ήταν, αλλά μπροστά στη γυναίκα του έμοιαζε με θεά) στην εξέλιξη της οποίας μάθαμε πολλά πράγματα από αυτά που μόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού συμβαίνουν!
Όπως π.χ. το ότι αν είσαι Πρόεδρος των ΗΠΑ και "χουφτώσεις" γραμματέα του γραφείου σου, γίνεσαι ο πιο δημοφιλής Πρόεδρος όλων των εποχών, η γυναίκα σου την κάνει γαργάρα για να μη καταστρέψει την πολιτική της καριέρα και οι απανταχού φεμινίστριες ονομάζουν την υστεροβουλία, τον στυγνό υπολογισμό και την καταρράκωση της γυναικείας υπόστασης, αξιοπρεπή στάση!
Ενώ, αν είσαι Πρόεδρος του ΔΝΤ και την πέσεις σε μια καμαριέρα ενός Ξενοδοχείου, που μπορεί και να τα ήθελε ο κώλος της, οδηγείσαι με χειροπέδες στη ψειρού και γίνεσαι ρόμπα παγκοσμίως!
Η στάση της πρώην Πρώτης Κυρίας στο θέμα του κερατώματος που υπέστη από τον "καλύτερο Πρόεδρο όλων των εποχών", μου είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή!
Περίμενα, τότε, έχοντας διαβάσει και το βιογραφικό της ότι το διαζύγιο ήταν προ των πυλών!
Θα κέρδιζε, σκέφτηκα, τη συμπάθεια και το σεβασμό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την Αμερική και όχι μόνο!
Γελάστηκα!
Φαίνεται πως "ήταν πολλά τα λεφτά" και μεγάλη η δόξα για να θυσιαστούν στο βωμό ενός(;) τσιμπουκιού το οποίο μάλιστα "ειδικοί" πολιτικοί αναλυτές ανέλαβαν να μας πείσουν ότι δε συνιστά σεξουαλική πράξη!
Όμως, εκτίμησή μου είναι, ότι μια κρίσιμη μάζα του αμερικανικού εκλογικού σώματος, δε συγχώρησε ποτέ αυτήν τη ξεφτίλα της γυναικείας υπόστασης και την υποκριτική στωικότητα με την οποία αντιμετώπισε η "Πρώτη Κυρία" την προσωπική της ήττα από το Πλανητάρχη σύζυγό της! Εξ ου και η ήττα της στις προεδρικές από τον Ομπάμα!
Το σύστημα όμως που στήριξε το σύζυγό της στα δύσκολα, την ήθελε σε θέση κλειδί!
Και έτσι ο διορισμός της στη θέση της επικεφαλής του State Department ήρθε σαν επιβράβευση του γεγονότος ότι "τότε" δεν έριξε έναν πολύ απαραίτητο στο σύστημα Πρόεδρο!
Δεν παρακολουθώ ειδήσεις εδώ και πολύν καιρό και δε γνωρίζω αν και πότε έφυγε από τη χώρα μας η κ. Υπουργός, διάβασα όμως ότι μας έκανε συστάσεις για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε την "κρίση"!
Ίσως πρέπει να ακολουθήσουμε τις συστάσεις της!
Ξέρει αυτή από "κρίσεις"!

4 σχόλια:

Teuvo Vehkalahti είπε...

Greetings from Finland. This, through a blog is a great get to know other countries and their people, nature and culture. Come take a look Teuvo images and blog to tell all your friends that your country flag will stand up to my collection of flag higher. Sincerely, Teuvo Vehkalahti Finland.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ..
ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ..

Χρήστος Γ. είπε...

Γεια σου φίλε
Όλο κακίες είσαι τέλος πάντων!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Chrisgio:
Με εκνευρίζει η "επιλεκτικά προοδευτική" αμερικανική κοινωνία!