Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η "απομόνωση Σαμαρά"!

Αυτόν τον ατυχή τίτλο, έχει σχόλιο στη σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του κ. Αθανασίου Έλλις ! Και είναι τριπλά ατυχής ο τίτλος!
-Πρώτον γιατί σήμερα οι περισσότερες εφημερίδες δημοσίευαν, έστω και κάπου κρυμμένη την είδηση που είχαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας, με αφορμή το άρθρο της Wall Street Journal, με θετικό σχολιασμό για τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά προς αντιμετώπιση της κρίσης! Η σύμπτωση μας κάνει να πιστεύουμε ότι, στην καλύτερη γι αυτόν περίπτωση, ο κ. Έλλις το είχε γραμμένο πριν από ημέρες και το έβαλε σήμερα!
-Δεύτερον, γιατί, όπως και να το κάνουμε, η πανθομολογούμενη παταγώδης αποτυχία του "μνημονίου-1" το οποίο σθεναρά δεν ψήφισε η Ν.Δ. μάλλον δικαίωσε τις θέσεις του κ. Σαμαρά!
-Τρίτον, γιατί και σήμερα, μια μεγάλη αμερικάνικη εφημερίδα, η New York Times, επιρρίπτει ευθύνες στους ηγέτες της Ε.Ε. , αυτούς τους οποίους στη χθεσινή μας ανάρτηση χαρακτηρίζαμε ως "δεύτερης διαλογής", για την πορεία της ελληνικής κρίσης!
Μια προσεκτική ανάγνωση του άρθρου θα κάνει τον αναγνώστη να καταλάβει ότι και αυτή η εφημερίδα δικαιώνει τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, μακρυά από την απαξίωση των θέσεων αυτών από την ανίκανη ή και ύποπτη ευρωπαϊκή ηγεσία και την "απομόνωση" στην οποία έχουν τοποθετήσει τον ηγέτη της Ελληνικής Αντιπολίτευσης, επειδή δε βοηθάει να κατασκευαστεί η κρεμάλα που θα κρεμάσουν τους Έλληνες!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H apomonosi toy samara einai stimeni!volevi to giorgo giati an paradexthoyn oi eyropeoi oti o samaras exei dikio ua fani oti o giorgos de diapragmateftike tipota kai ta edose ola1Kai volevi kai toys eyropeoys giati ama dexthoyn ayta poy lei o samaras ua xasoyn kapoia apo ta xrimata toys!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Σωστός, αφού έχουν τον άνθρωπό τους, που τους τα δίνει όλα με το σύνθημα "δεν πουλάμε, χαρίζουμε" γιατί να δεχθούν το σχέδιο Σαμαρά!

Ανώνυμος είπε...

κατι τετοιους σαν και σας θελουν οι πολιτικοι των δυο μεγαλων κομματων.να ξεχνανε γρηγορα..και μετα μας πανε πι.. κω..

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αντωνάκη, πες το ΣΧΕΔΙΟ σου στους Ευρωπαίους, να τους σώσεις!...


Στειλ' τους με τον Μιχελάκα το Ζάππειο 2...
Εμπρός κύριε Φωστήρα κι αυθεντία στα Οικονομικά, δώσ΄τους το σχέδιο.
Τώρα που βουλιάζει Ιταλία και Ισπανία και... είναι στο χείλος του γκρεμού και οι υπόλοιποι, δωσ΄τους το φοβερό σχέδιο σου! Ευκαιρία!
Και στειλ' το τους με τον Μιχελάκα να γίνει πιο εύπεπτο...