Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Διπλά άτυχος!...

Αυτό που έπαθε ο συμπαθής σοσιαλιστής πρώην υποψήφιος για την Προεδρία της Γαλλίας, Διευθυντής του ΔΝΤ κ. Στρος Καν, μπορεί να χαρακτηριστεί ως διπλή ατυχία ενός ακέραιου τεχνοκράτη!
Η μία ατυχία είναι ότι το ατυχές "συμβάν" έλαβε χώρα σε μια ... χώρα στην οποία εννοούν να εφαρμόζουν τους νόμους κατά παντός υπευθύνου όσο ψηλά και αν βρίσκεται αυτός!!!
Η άλλη είναι ότι στη χώρα αυτή, όπως και σε όλες τις κατ΄ευφημισμόν δημοκρατίες, όταν είσαι υπό κατηγορία και τελείς υπό κράτηση δεν....σέβονται τα προσωπικά σου δεδομένα και δημοσιεύουν, οι άθλιοι, τις φωτογραφίες σου χωρίς το γνωστό "μωσαϊκό"! Αίσχος!
Ενώ, ο διεθνής τύπος θα μπορούσε να αναφερθεί στο γεγονός με έναν τίτλο όπως αυτός του Economist όταν άρχισαν τα όργανα στην ελληνική οικονομία, αυτοί, άρχισαν τη δημοσίευση φωτογραφιών με τις χειροπέδες, παρουσιάζοντας τον ατυχή επισκέπτη, αξύριστο και κατηφή, χωρίς γραβάτα και το τραγικότερο, χωρίς το "μωσαϊκό" στο πρόσωπο του! Κατά την εκφώνηση δε της είδησης της σύλληψης, όλα τα ΜΜΕ, τον ανέφεραν οι αθεόφοβοι ως ... δράστη! Ούτε καν ως "ο φερόμενος ως δράστης"!
Αν όμως ο ατυχής Στρος, είχεν εμπλακεί εις το "συμβάν" στην δημοκρατική μεταπολιτευτική πατρίδα μας, είναι βέβαιο ότι θα ετύγχανε άλλης μεταχείρισης! Κατ΄αρχήν, είναι βέβαιο ότι το "κακό", θα προλαμβάνετο εν τη γενέσει του! Η προκλητική, ζουμπουρλούδικη και σεμνότυφη καμαριέρα θα προσλαμβανόταν προϊσταμένη σε κάποιο Νοσοκομείο του ΕΣΥ με αντάλλαγμα την απώλεια μνήμης ως προς το ατυχές "συμβάν"! Η σιωπή του Ξενοδοχείου θα εξασφαλιζόταν με ένα σβήσιμο του προστίμου για μη απόδοση του ΦΠΑ, ρύθμιση σε 73.650 δόσεις ενός δανείου από το ΤΕΜΠΜΕ και διαγραφή των οφειλών του προς το ταμείο ξενοδοχοϋπαλλήλων! Ξεκάθαρα πράγματα!
Αν, παρ΄ ελπίδα το θέμα ξέφευγε της προσοχής και έβγαινε στη δημοσιότητα, μια συνέντευξη τύπου του "φερόμενου ως δράστη" κ. Στρος Καν στην Προεδρική σουίτα του Ξενοδοχείου θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους ενώ για την καταγγέλουσα ο πάντα πρόθυμος Τύπος θα απεκάλυπτε ότι "την κούναγε από μικρή την ουρά της", ενώ και μια προγιαγιά της την είχε πέσει στον Κονδύλη μόλις αυτός έκανε το Κίνημα!
Ο Καρατζαφέρης θα άφηνε να εννοηθεί ότι κατέχει κασέτες από τις οποίες γίνεται φανερό ότι πίσω από την καταγγελία της πονηρής καμαριέρας κρύβεται η CIA, η DIA, το FBI και η NASA, η οποία με την τεχνολογία της προξένησε σεξουαλικές διαταραχές στον επισκέπτη και έγινε ό,τι έγινε!
Ο αμείλικτος πλην δημοκρατικός Τύπος θα δημοσίευε με απόλυτη ψυχραιμία το γεγονός μην παραλείποντας να βάλλει στο πρόσωπο "του φερόμενου ως δράστη" το σχετικό "μωσαϊκό" το οποίο έχει επιβάλλει η Θεά δεοντολογία!
Αντί όμως για όλα αυτά, ο διακεκριμένος τεχνοκράτης, έπεσε θύμα εκείνων των παγκόσμιων σκοτεινών δυνάμεων που δεν αφήνουν κανέναν ανανήψαντα αριστερό να δει το φως το αληθινό!
Η παγκόσμια δεξιά συνωμοσία, εναντίον της οποίας αγωνίζεται και ο Πρόεδρος του Λάος, έχει βάλλει στο στόχαστρο κάθε προοδευτική φωνή και είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να πετύχει τους ανομολόγητους σκοπούς της!
Σύντροφε Στρος, αν αυτό που σου συνέβη γινόταν στη χώρα μας και πρωθυπουργός θα γινόσουν και βίλα στην Εκάλη θα έφτιαχνες με δανεικά και τα τέσσερα κορίτσια σου θα εξασφάλιζαν από μία έδρα στη Βουλή!
Αλλά πήγες κι εσύ στην Αμερική να το κάνεις, λες και δε ξέρεις τι παληοσυντηρητικοί είναι οι Αμερικάνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: