Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μη στριμώχνεστε στους 180 κ. Μπακογιάννη...


Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» κ. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε σήμερα δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Μετά την συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα την ευκαιρία να καταθέσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους προβληματισμούς μου και την αγωνία μου για το αύριο. Η κατάσταση σήμερα έτσι όπως διαμορφώνεται ενέχει τον κίνδυνο οι θυσίες των Ελλήνων να μην πιάσουν τόπο. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Τα πολιτικά κόμματα περιμένουν να σκάσει η χειροβομβίδα το ένα στα χέρια του άλλου. Θεωρώ ότι είναι η ώρα και έκανα μία τέτοια πρόταση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία του να γίνει μία συζήτηση με τα κόμματα, έτσι ώστε να υπάρξει τουλάχιστον ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης, για να μπορέσει το πακέτο ανάκαμψης και διαρθρωτικών αλλαγών για τη χώρα να ψηφιστεί από 180 βουλευτές στη Βουλή. Το παράδειγμα της Πορτογαλίας δείχνει ότι είναι απολύτως αναγκαίο να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων. Πέραν του ότι ένα τέτοιο μήνυμα συνεννόησης θα ήταν ένα πολύ δυνατό μήνυμα αυτοπεποίθησης και για τις αγορές, αλλά και για τον ίδιο τον ελληνικό λαό, που θα ένιωθε ότι υπάρχει σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση». Σημείωση Αντίλογου : Λογικά ακούγονται πολλά από αυτά που προτείνει η κ. Μπακογιάννη σε κάθε ευκαιρία . Δεν μας λέει όμως πού βασίζεται να νομίζει ότι υπάρχει έστω ΜΙΑ περίπτωση ακόμα και ΑΝ ψηφισθεί κάποιο πακέτο με 180 βουλευτές από την σημερινή βουλή να γίνει αποδεκτό με συναίνεση από τον Ελληνικό Λαό. Δεν βλέπει τις δημοσκοπήσεις και την εκτίμηση που τρέφουν στα κόμματα οι πολίτες ;;; Στις συναντήσεις που έχει σε όλη την Ελλάδα άκουσε κάποιον να μιλά για "Δίκαια Μέτρα" ώστε να "ευχαριστηθεί" αν ψηφισθούν αυτά από 180 βουλευτές ;;; Δεν νομίζω...


ΠΗΓΗ: antilogos

2 σχόλια:

παρναSOS είπε...

Συγκυβέρνηση η πρώτη γραμμή άμυνας του «συστήματος»: Το είπε καθαρά τις προάλλες η “Καθημερινή” η εφημερίδα – σπόνσορας επικοινωνίας του Γιώργου Καρατζαφέρη, της Ντόρας και του Κουβέλη που επιδιώκει τελευταία να αναλάβει τον ρόλο που είχε κάποτε το συγκρότημα Λαμπράκη:»Αν βλέπει (ΣΣ ο ΓΑΠ) ότι το φορτίο που έρχεται δεν αντέχεται από το κόμμα του και τον ίδιο, η έντιμη λύση είναι είτε ο σχηματισμός μιας ευρύτερης κυβέρνησης με τη συμμετοχή εξωκοινοβουλευτικών, που μπορούν να χειρισθούν τα δύσκολα που έρχονται, είτε οι εκλογές. Και πρόσθετε πιο κάτω ο Alexis: “αυτή η κοινωνία έχει δείξει ασύλληπτη ωριμότητα και αντοχή έως τώρα, πράγμα που δείχνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι της καταλαβαίνει πως τα πάντα πρέπει να αλλάξουν. Για να γίνει, όμως, αυτό χρειάζεται ένας Καποδίστριας, ένας Eλευθέριος Βενιζέλος ή ένας Κωνσταντίνος Καραμανλής με ένα στρατό αποφασισμένων Tαλιμπάν τεχνοκρατών δίπλα τους.” Αλλά όως αναφέρεται και στο δημοσίευμα το εγχείρημα αυτό θα σκοντάψει στην θέληση του Λαού!!!!! τους έχει πάρει είδηση πλέον....Και νάναι σίγουροι πως ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα εκλεγεί από το «σύστημα», αλλά από τον ΛΑΟ !!!!!!!!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ παρναSOS:
Ε, όχι και σπόνσορας του Καρατζαφέρη η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" φίλε μου!
Μια Κυβέρνηση "εκ προσωπικοτήτων" είναι νομίζω μια καλή λύση. όχι μέσα η Ντορούλα και ο κομφερασιέ!
Προσωπικότητες χωρίς να έχουν το βλέμμα στις εκλογές και το μυαλό τους στο "πολιτικό κόστος"!
Οι τρακόσιοι απλά να περνάνε στη Βουλή ότι μέτρα τους λένε οι 15 το πολύ Υπουργοί!
Παράλληλα στον εισαγγελέα όλα τα λαμόγια όπου και αν ανήκουν, αν και αυτά δεν ανήκουν πουθενά, είναι πάντα με το "δοβλέτι", γιατί μ΄αυτό κάνουν τις βρωμοδουλειές τους!