Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο αρουραίος!.

Ποτέ δε μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος! Όχι γιατί αποκάλυπτε συνεχώς σκάνδαλα ή "σκάνδαλα" επί Νέας Δημοκρατίας, αλλά γιατί κάτι έχει το υφάκι του που δεν το γουστάρω!
Φταίει που είναι πασόκος παλαιάς κοπής; Φταίει που είναι από την Κρήτη, όπου είναι όλοι "δημοκράτες" αλλά για να παίρνουν επιδοτήσεις εδώ και τριάντα χρόνια, έχουν επεκτείνει διά των δηλώσεών τους την Κρήτη μέχρι τη Λιβύη; Να φταίει απλά αυτό το ποντικίσιο υπομειδίαμα, στυλ Καρατζαφέρη, που είναι σα να λέει "σας την έφερα πάλι μαλάκες"; Μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί! Μπορεί να είναι απλά και το ότι η γενική του εικόνα, είναι εικόνα "σκατόφατσας"!Την εικόνα αυτή μου την έδωσε όταν πριν από λίγους μήνες δημοσιεύτηκε η είδηση ότι αυτός ο "σκανδαλοφάγος" πέρασε στα έξοδα του Υπουργείου του ποσό 15 ευρώ για καφέδες στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Νόμιμο, ναι! Ηθικόν όμως, καθίκι, είναι! Το ρωτάω, γιατί αυτό το "μεταφυσικό" ερώτημα, έριξε μια Κυβέρνηση!
Την εβδομάδα που μας πέρασε ο ιεροεξεταστής-στυλοβάτης της πολιτικής ηθικής του τόπου έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για δύο θέματα:
Ένα κοινής συκοφαντικής δυσφήμισης πολιτικού κόμματος και ένα προσωπικού βολέματος! Θα έχετε πληροφορηθεί ότι θεώρησε- κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία ως το κόμμα που ήταν πίσω από το δημοσίευμα ενός blog, σύμφωνα με το οποίο στις 25/3 θα ανακοινώνονταν η πτώχευση της Ελλάδας! Ο δράστης βρέθηκε! Ήταν ένας φανοποιός από τα Χανιά με έφεση σε παρόμοιες φάρσες γι αυτό και εντοπίστηκε εύκολα από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Ακούσατε να λέει τίποτα το "παπαγαλάκι" της ψευδολόγου συκοφάντησης; Ο "λεβέντης", κρύφτηκε στη σιγουράντζα της βουλευτική ασυδοσίας!
Πριν 2-3 ημέρες διαβάσαμε έκπληκτοι ότι ο κ. Καρχιμάκης, Βουλευτής και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, "τακτοποιήθηκε" σε προσωποπαγή θέση του Υπουργείου Μεταφορών, ως υπάλληλος της "Ολυμπιακής", στην οποία θέση οφείλει να παρουσιαστεί μετά τη λήξη της βουλευτικής του θητείας! Θα μπορούσαμε κι εδώ να διατυπώσουμε το ίδιο "μεταφυσικό" ερώτημα, αλλά σε κάθε ερώτημα, πρέπει να ξέρεις τί ζητάς αλλά, κυρίως, από ποιον το ζητάς!...
Μαθημένοι στις κωλοτούμπες των περισσότερων από αυτούς που καταγγέλλουν τους πάντες για πράγματα που έκεναν ή θα κάνουν πανεύκολα και οι ίδιοι, δε θα δίναμε σημασία, αν δε διαβάζαμε σήμερα στο POLITIKO SAFARI μια είδηση που δείχνει ότι μπορεί και να υπάρχει ελπίδα!
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κυρία Τζότζολα, πρώην νομικός σύμβουλος της "Ολυμπιακής", ΔΕΝ έκανε χρήση του νόμου και ΔΕΝ αποδέχθηκε το διορισμό που εδικαιούτο!Ακόμα και αν το έκανε για λόγους σκοπιμότητας, πέτυχε να φανεί το μέγεθος της ξεφτίλας του "λεβέντη"!
Και για να "λαϊκίσουμε" λιγάκι, σε μια χώρα κ. Καρχιμάκη που το πολιτικό σύστημα, εσείς δηλαδή, βύθισε τους κόπους και τα όνειρα των πολιτών του στα "σκατά", όπως λένε και τα αφεντικά μας, τέτοιες ενέργειες σαν τη δική σας, ξεπλένονται μόνο με παραιτήσεις!
Γιατί από τζάμπα μάγκες, μπουχτίσαμε!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον κράζουν μεχρι και οι πατριώτες του οι Κρητικοί!
Μπείτε και γελάστε εδώ:

http://cretanpatriot.wordpress.com/

Koupakia είπε...

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Αν διαβάσεις και άλλα κρητικά blog θα δεις ότι εκεί τον έχουν για "νούμερο" τον άνθρωπο!
@ Koupakia:
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου!

παρναSOS είπε...

«Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Με καθυστέρηση 18 μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ’ αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα … “μια από τα ίδια”, δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.
Ώστε να λάβουν την απάντηση ότι, ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση.
Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι …»

Βασιλική Τζότζολα,
Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

παρναSOS είπε...

Ο κ.Καρχιμάκης, ενοχλημένος μάλλον από τη νεαρά που δίδαξε ήθος και κέρδισε τις εντυπώσεις, έκανε μια από τις πιό άστοχες δηλώσεις του:
Ερωτηθείς εάν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θα απορρίψει τη μετάταξή του σε άλλη θέση του Δημοσίου, όπως δήλωσε ότι θα κάνει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κυρία Βασιλική Τζότζολα, σχολίασε:
«Το τι έκανε η κυρία Τζότζολα δεν το ξέρουμε και δε μας ενδιαφέρει.
Το να γίνονται συγκρίσεις δεν τιμά ούτε την κυρία Τζότζολα ούτε κανέναν που το διακινεί αυτό.
Η κυρία Τζότζολα, προφανώς, για να αποποιείται μια θέση που είχε στην Ο.Α. ως δικηγόρος, θα έχει εξασφαλισμένους άλλους πόρους ζωής».
Μόνο που η κυρία Τζότζολα "κε άμεμπτε" δεν διετέλεσε ούτε Υπουργός, ούτε Βουλευτής, ούτε είχε καμιά άλλη θέση, πλην της δουλειάς της, που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει "άλλους πόρους ζωής".
Τι νόημα έχει λοιπόν αυτή η δήλωση που δείχνει αδικαιολόγητη εχθρότητα και έναν ξύλινο πολιτικό λόγο που έχει σιχαθεί η κοινωνία.
Τα συμπεράσματα, για το ποιόν του "ανδρός", δικά σας.....

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ παρναSOS:
Δεν έβαλα τη δήλωση της κ. Τζότζολα, όπως και φωτοτυπία από το ΦΕΚ για να μήν κάνω μεγάλη την ανάρτηση! Είναι έτσι όπως τα γράφεις! Αν "τρέξεις" σελίδες του διαδικτύου, θα δεις ότι ο άνθρωπος έχει γίνει "ρόμπα"!Φαίνεται όμως ότι μας γράφει κανονικά ο "λεβέντης"!

παρναSOS είπε...

@ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ:
και όχι μόνο αυτός...... σήμερα βγήκε και ο Ρέππας και δήλωσε:
«Ο κ. Καρχιμάκης δεν πληρώνεται από τη θέση στην οποία έχει αποσπασθεί επειδή είναι βουλευτής. Δεν επιβαρύνει το κράτος με μισθό»

και όταν τον τώτησαν εάν το νόμιμο είναι και ηθικό, με δεδομένο ότι ο κ. Καρχιμάκης είναι Γραμματέας του ΠαΣοΚ, λέει: «Είπαμε να μην έχουν προνόμια, αλλά όχι και να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση».

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Και θα πάρει ασφαλώς δύο πλήρεις συνταξάρες για να μην είναι σε "μειονεκτική" θέση!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Θα μου δώσεις το προσωπικό κινητό της κυρίας Τζότζολα;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ασκαρδαμυκτί:
Μανεκέν η άτιμη έ; Σου άρεσε γεροπαραλυμένε!