Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Άντρες - Γυναίκες 2 - 1 !

Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν κι επιδέξιους κώλους!*


*Λαϊκή παροιμία!

11 σχόλια:

mahler76 είπε...

μπούυυυυυυυυυυυ Γαύρος είσαι???

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Θρυλάρααααααα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΑΛΩΝΙΤΗ! ΚΟΥΦΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΑΛΩΝΙΤΗ! ΚΟΥΦΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Φίλε, δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ! Και αυτό που συμβαίνει σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπιστεί!
Πάντως τα "λάθη" και τις "ανομίες",δεν τα έκανα εγώ, αλλά οι διαιτητές! Οπότε θα μου επιτρέψεις να ... κοιμάμαι ήσυχος!!!
Όσο για το πρωτάθλημα, πιστεύεις στα σοβαρά ότι μια ομάδα που χάνει 7 βαθμούς από μικρο-μικρές ομάδες μέσα στην έδρα της, μια ομάδα που και τους αγώνες που πήρε με ένα -μηδεν , τους πήρε με "τη ψυχή στο στόμα", μια ομάδα που γιπουχαίστικε από τους οπαδούς της στους περισσότερους αγώνες, θα ανέτρεπε μια διαφορά 4 βαθμών σε 7 αγωνιστικές με το πρόγραμμα που έχει;Το πιστεύεις αυτό ειλικρινά;
Έτσι είναι!Όταν παίρνει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, είναι "μούφα"! Ετσι σας πλασάρει η ανύπαρκτη "διοίκηση" σας για να καλύψει τη δική της ανικανότητα να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού!Μην τσιμπάτε και κοιτάξτε την πραγματικότητα κατάματα! Έτσι μπορεί να παραδεχθείτε το αυτονόητο!

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να παραδεχθουμε οτι ο σισε ειναι παιχταρας και στον πρωτο γυρο μας κερδισε μονος του.τωρα για την αμφιεση του και την γενικοτερη εικονα του (κουρεμα,βαψιμο μαλλιου κλπ), δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.ετσι ειναι και ετσι συμπεριφερεται παγκοσμιως η πλειοψηφια των μαυρων.το θεμα ειναι οτι και πολλοι ελληνες σημερα μιμουνται αυτες τις ξενοφερτες αηδιες και κυκλοφορουν και συμπεριφερονται σαν καραγκιοζηδες.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Συμφωνώ και στα δύο!Είναι, ίσως, ο καλύτρος ξένος παίχτης που έχει περάσει από τη χώρα μας!
Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου και ιδιορυθμίας του καθενός! Όπως είναι και δικό μας δικαίωμα να σχολιάζουμε θετικά, αρνητικά, σκωπτικά ή περιπαικτικά!
Είναι το αλατοπίπερο στη μίζερη εποχή μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ (Π.Χ.ΡΙΒΑΛΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ).ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ,ΕΝΑΣ ΖΑΓΙΕΤΣ,ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΧΑ,ΕΝΑΣ ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ,ΕΝΑΣ ΦΟΡΤΟΥΛΑ,ΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΤΟΤΕ,ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΑΔΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-3-2-1.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 4:28
Για τους "δημοσιογράφους", έχεις απόλυτο δίκιο!Όπως είναι αλήθεια ότι κάποιοι ξένοι παίχτες που ήρθαν στη χώρα μας, ασχολήθηκαν περισσότερο με τη δημόσια εικόνα τους εκτός γηπέδων παρά εντός αυτών λαδώνοντας κάποιους καλαμαράδες για να γράφουν "καλά λόγια"! Μερικές φορές σε αγώνες του Ολυμπιακού στους οποίους κάποιος "ξένος" ήταν περιπατητής, διάβαζα την άλλη μέρα ότι ήταν η "ψυχή" της ομάδας και νόμιζα ότι ήμουνα σε άλλο αγώνα! Συμβαίνουν (και) αυτά!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ,ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ.ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗ ΤΖΩΤΖΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Να σου πω την αλήθεια, αυτόν τον παιχταρά σε όλα, ποιότητα, ήθος, κ.λ.π. τον θεωρώ πλέον Έλληνα!