Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ελλάς-Γερμανία-Ισορροπία!

Η είδηση είναι της τελευταίας στιγμής, που λένε και στα δελτία των οχτώ! Τα παραλάβαμε , τελικά τα νέα γερμανικά, τελευταίας τεχνολογίας υποβρύχια, ξέρετε, εκείνα που γέρνουν , συγνώμη, έχουν μια κλίση ήθελα να πω! Μάλιστα το ένα υπο το όνομα "βαρύ σαν ιστορία", "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ", το πήραμε γύρω στα 300 εκατομμύρια με παραχώρηση δικαιώματος απο τους συμμάχους μας Γερμανούς να το ...πουλήσουμε σε τρίτους, προφανώς γιατί στην κατάσταση που είναι ,ντρέπεται να το πουλήσει η ίδια η Γερμανία! Μάλιστα δε, κύκλοι της Κυβέρνησης διατείνονται ότι βρήκαν αγοραστή με 350 εκατ.!
Το εκπληκτικό, όμως είναι οτι το Υπουργείο Εθνικης Άμυνας, βρήκε τρόπο να πλέουν τα υποβρύχια αυτά τελείως οριζόντια! Μπήκαμε στα απόρρητα αρχεία του ΥΠ.ΕΘ.Α. και σας παρουσιάζουμε τα σχετικά σχέδια! Δείτε τα:












Πληροφορίες που θέλουν τη Σουηδική Ακαδημία να εξετάζει το ενδεχόμενο της καθιέρωσης Νόμπελ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ , το οποίο να απονέμεται στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ελέγχονται ως ανακριβείς!

5 σχόλια:

Spy είπε...

Πραγματικά θεωρώ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ και μνημειώδες το κρυφό χαρτί της κυβέρνησης να στρέψει τη θάλασσα κατά 30 περίπου μοίρες, και φυσικά αποτελεί παγκόσμια πατέντα που θα πρέπει να κατοχυρωθεί ΑΜΕΣΑ!

Αλλά έχω μία απορία:
Μήπως ταυτόχρονα με την κλίση της θάλασσας, αρχίσει να... "γέρνει" και η στεριά;
Και αν ναι, εμείς από ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ θα κρατηθούμε για να μην πέσουμε;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Spy:
Επιστημονικά δεν έχει αποδειχθεί οτι η στεριά ακολουθεί νομοτελειακά και τυχόν κλίση της θάλασσας! Πάντως , ότι έχει σχέση με θέματα στεριάς ,κλίσεις, μετακινήσεις πλακών, εγκατακριμνήσεις κ.λ.π.,νομίζω οτι αρμόδιος είναι ο κ. Άκης Τσελέντης!

mahler76 είπε...

αυτά είναι.φαίνεται τώρα ποίοι είναι οι άξιοι συνεχιστές του πολυμήχανου Οδυσσέα, οι συνεχιστές του Έθνους.

typhoon είπε...

Σας το είπαμε κι αυτό εγκαίρως με τον τρόπο μας:
http://typhoon-typhoon.blogspot.com/2010/03/blog-post_3734.html
Ευχαριστούμε για τα σχόλια.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ mahler76:
Ακριβώς! Εξ' ού και η ...φημολογία περί Νομπέλ!!!
@ typhoon :
Αγαπητέ μου είστε ένα βήμα μπροστά (τουλάχιστον). Σας παρακολουθώ ανελλιπώς!