Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Μόδα είναι! Θα περάσει;

Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου διαβάζω! Βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, τα πάντα! Κάθε φορά λοιπόν που εκδιδόταν ένα καινούργιο έντυπο, έτρεχα στο περίπτερο με τη λαχτάρα πρωτάρη, για να αγοράσω το έντυπο αυτό! Ήθελα να μάθω απο πρώτο χέρι "πού το πάει"! Τί θέση δηλαδή θα κρατούσε στα καυτά θέματα, δηλαδή στην πολιτική την οικονομία αλλά και το κοινωνικό γίγνεσθαι! Αυτή η τάση που είχα, άγγιζε το όρια της διαστροφής! Και επειδή στα φοιτητικά μου χρόνια το βαλάντιο δεν άντεχε τέτοιας οικονομικής έκτασης διαστροφή, την προσάρμοσα ανάλογα! Τέλος πάντων!
Με την ανάπτυξη του διαδικτύου (site, blog) και αφού εκ των πραγμάτων αναγκάστηκα να προσαρμόσω τις γνώσεις μου (και τα αντανακλαστικά μου,θα έλεγα) στα νέα δεδομένα,
κάνω το ίδιο πράγμα αλλά με μικρότερο κόστος τώρα, όπως είναι φυσικό! Μπαίνω με λαχτάρα και περιέργεια στα site εφημερίδων, περιοδικών, εταιριών, συλλόγων, σωματείων, Δήμων, ενώ η πρόσφατη "μόδα" των blog, διεύρυνε τους ...ορίζοντες αυτής της δραστηριότητάς μου, και παράλληλα μου έδωσε το ερέθισμα , γιατί όχι, να κάνω το δικό μου!
Πριν κάποιες δεκαετίες τα νεοεκδιδόμενα έντυπα συνήθιζαν να γράφουν στο πρώτο φύλλο τους τη φράση κλισέ: "το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, έρχετε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ανημέρωσης"!
¨Ε, λοιπόν, το παρόν blog που μόλις ανακαλύψατε μέσα στα εκατομμύρια ιστών του διαδικτύου, έρχεται απλώς να καλύψει την ανάγκη μου να πω πράγματα, που άν δεν τα πω θα σκάσω! Να ακούσω απόψεις άλλων που τις έχω ανάγκη, για να συμπληρώσω τις ελλείψεις μου, που είναι πολλές και τα χρόνια που απομένουν, δυστυχώς λίγα και αβέβαια!
Σας περιμένω λοιπόν!

7 σχόλια:

Naf είπε...

τα κατάφερες!!!!επιτέλους!!!
1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

άντε καλώς ήρθες κύριε φιδούκλα!

Spy είπε...

Αγαπητέ μου "φίδουκλα",
Καλωσήρθες στο αχανές βασίλειο των bloggers. Περιμένουμε τα γραπτά σου εναγωνίως, διότι όσοι σε ξέρουμε, γνωρίζουμε ότι είσαι λαλίστατος (και άλλα πράγματα, αλλά ας μην τα γράψω σ' αυτό το πρώτο σχόλιο). "Η ανάγκη που έρχεται να καλύψει αυτό το blog" είναι η πιο σεβαστή από όλες. Και θα ήθελα να σου δώσω απλά μια μικρή συμβουλή: ΧΩΣΕ!!!
Εν αναμονή...

One Happy Dot είπε...

Μωρέ θα χώσει και μετά να δω πως στο καλό θα μαζεύουμε τα σπασμένα!!!! Καλή αρχή messie! :)

Sinistra Radicale είπε...

Εγω αντί να σου τα χώσω, (όπως κάνεις εσύ σε εμένα και μου κοπανάς τον Λαζαρίδη....να σου κοπανήσω και εγώ τον Μπελογιάννη λοιπόν;;;;;) επειδή είμαι πραγματικά πολιτισμένος και υπέρ της Δημοκρατίας!!!! -η Ευρωκομμουνιστική μου κουλτούρα βλέπεις-, σε καλοσωρίζω...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!Ένα δέος το αισθάνομαι ενώπιον τόσων καταξιωμένων bloggers,αλλά τί να κάνουμε θα το ξεπεράσουμε!
Αγαπητέ μου Sinistra Radicale,κρατάω τα περί Μπελογιάννη για καταλληλότερο χρόνο!Πάντως οι ευχές σου με εξέπληξαν!Τελικά ,είσαι Ευρωπαίος!
"ΟΦΙΣ"

Spy είπε...

Τι θα γίνει συμπέθερε; Θα ανεβάσουμε κανένα άρθρο ή να αρχίσουμε να παρακολουθούμε άλλα blogs;

One Happy Dot είπε...

ΑντιΠαραθέσεις...το νεο βλόγι που έμεινε στην πρώτη ανάρτηση σαν yugo που δεν λέει να ξεκινήσει! Αντέστε καλέ!!! Πείτε κάτι!!!!!