Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ελιές Άμφισσας, "Κολυμπάτες- ξιδάτες"! Για καλοφαγάδες με λίγα χρήματα!


Όταν πέρυσι το Σεπτέμβριο ξεκίνησα να γράφω μια σειρά αναρτήσεων σχετικά με το βασικό παραγόμενο προϊόν της Άμφισσας, την ελιά, δε φανταζόμουνα ότι επί έναν ολόκληρο χρόνο, οι αναρτήσεις αυτές θα μονοπωλούσαν, σχεδόν την επισκεψιμότητα του blog! Είναι εκπληκτικός ο αριθμός των επισκεπτών που ανοίγουν τις σχετικές σελίδες στις οποίες περιγράφω τον τρόπο με τον οποίο παράγεται και επεξεργάζεται η περιώνυμη "Ελιά Άμφισσας" ένα από τα λίγα άτυπα, δυστυχώς, ΠΟΠ προϊόντα της Χώρας μας! Επειδή, λοιπόν βλέπω τις τελευταίες ημέρες, λόγω εποχής και ... συνθηκών, πάλι μεγάλη κινητικότητα, παραπέμπω στις περυσινές μου αναρτήσεις για όποιον ήθελε να δοκιμάσει τη σχετική διαδικασία παραγωγής!
- Για τις "τσακιστές", που, όμως έχει περάσει η εποχή τους, η ανάρτηση είναι εδώ:
http://antiparatheseis1.blogspot.gr/2011/09/blog-post_16.html
- Για τις "χαραχτές", που επίσης έχει περάσει η εποχή τους, εδώ:
http://antiparatheseis1.blogspot.gr/2011/10/blog-post_03.html
- Για τις περίφημες και με πολλούς "φαν", "Κολυμπάτες- ξιδάτες", η ανάρτηση εδώ:
http://antiparatheseis1.blogspot.gr/2011/11/blog-post_24.html
- Για το γνήσιο και ανόθευτο ελαιόλαδο (μην πλησιάζετε αυτά των πολυεθνικών, ξέρω τι σας λέω) εδώ:
http://antiparatheseis1.blogspot.gr/2011/11/blog-post_30.html
Υπάρχει, βέβαια και μια άλλη κατηγορία βρώσιμης ελιάς! Είναι αυτή ο οποία αρέσει σε πάρα πολλούς, αλλά λόγω της εποχής που μαζεύεται είναι λίγη η ποσότητα στην αγορά! Προσοχή, μιλάμε για παραγωγή γνήσια και όχι "βιομηχανοποιημένη! Είναι η "ζαρωμένη" η "ελιά του αρχηγού", όπως τη λένε σε κάποιες περιοχές! Γι αυτή, δεσμεύομαι να κάνω κατά τον Ιανουάριο μια ... διεξοδική ανάρτηση με όλες τις λεπτομέρειες!
Μέχρι τότε, αν επιθυμείτε να εμπλουτίσετε το τραπέζι σας με ένα φθηνό, Ελληνικό και υγιεινό διατροφικό συμπλήρωμα μεσογειακής διατροφής, μη διστάσετε να γράψετε την παραγγελία σας με ένα mail που δε θα σας κοστίσει τίποτα! Υπάρχουν σε ποσότητα, μόνο "Κολυμπάτες - ξιδάτες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: